A pulykanapon csinálhatják ki a Chicagót az NFL-ben

2014.11.27. 13:03

Az amerikaiak jó szokásuk a hálaadás napi futball, úgyhogy csütörtök este három mérkőzést is rendeznek az NFL-ben, már 18.30-tól elkezdődik a dömping, mindegyik komolyan beleszólhat a rájátszás alakulásába. 

18. 30: Detroit Lions-Chicago Bears

H: 1,25 V: 3,15

22.20: Dallas Cowboys-Philadelphia Eagles

H: 1,50 V: 2,25

02.30: Seattle Seahawks-San Francisco 49ers

H: 1,70 V: 1,90

A rájátszásra hajtó Detroit Lions két vereség után hazai pályán játszik a Chicago Bears ellen, amely az egész szezonban rapszodikusan szerepel, bár a Minnesota Vikings és a Tampa Bay Buccaneers elleni meccseiket hozták az utóbbi két hétben. 

Az elég valószínű, hogy nem lesz sok pont, a chicagói támadószekcióban benne van a hibázás lehetősége, és hát a Lions sem kényeztette el szurkolóit az utóbbi időben, a mezőny végén kullognak szerzett pontokban. Éppen ezért nem olyan rossz ötlet arra fogadni, hogy kevesebb mint 47,5 pont lesz a meccsen, 1,8-szoros pénzt érhet. 

Este fél 11-től aztán jön a nap legizgalmasabbnak ígérkező meccse, a Dallas Cowboys fogadja a Philadelphia Eaglest. Mindkét csapat 8-3-as mérleggel áll, nagy versenyben vannak a rájátszásért. A dallasiak idén nem annyira félelmetesek otthon, idegenben jobban megy nekik, de az Eaglesnél Mark Sanchez saját elkapói mellett az ellenfeleket is megajándékozta néhány labdával az utóbbi mérkőzéseken, ez is döntheti a rangadót a Cowboys javára.

Éjszaka egy másik csoportrangadón a San Francisco a címvédő Seahawksszal meccsel, a seattle-iek viszont az idén közel sem játszanak olyan formában, mint amivel bajnoki címet nyertek. A 49ers sem valami konzisztens csapat az idén, nem lesznek annyira veszélyesek a bajnok védelme ellen, a Seahawks győzelme ráadásul majdnem kétszeres pénzt ér. És mivel elsősorban a védelmek harcának ígérkezik a meccs, az 1,85-ös szorzóval kínált kevesebb mint 39,5 pontos opciót is érdemes megjátszani.