Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az NB II.-es műesése Robbenét is veri

2014.12.20. 14:50

Igazi sportélményt sosem vártam NB II.-es futballmérkőzésektől, nem is nagyon értettem, hogy a vicces magyar futbalközeg bemutatásán kívül, mi értelme van élőben közvetíteni másodosztályú meccseket, de most meggyőztek. Egy kaposvári játékost már elindítottak a világhírnév felé.

A legjobb futballistáknak minden évben átadják az Aranylabdát (Ballon d'Or), és ennek analógiájára néhány Reddit-user úgy döntött, hogy a legjobb műeséseket bemutatókat is értékelni kéne, így született meg némi szójátékkal a Fallon d'Floor (hevenyészett fordításban padlót fog).

Az online szavazáson nem maradhat ki Arjen Robben, Luis Suárez vagy Cristiano Ronaldo sem, de az igazán komoly esélyes a Yahoo egyik blogján is feltűnt Kaposvár-futballista, Luca Dominic lehetne. Ha nincs élő közvetítés, sosem kerül fel róla videó a netre.

A kaposvári nagyon rafináltan olvasni vélte a játékot a szeptemberi Kaposvár-Vasason (akkor lemaradtunk róla), de hát az ellenfele megállt, így ő semmi ugrott egy jó nagyot. Alakítása akkor egy sárga lapot ért. Számíthatott rá, már repülés közben elnevette magát.