Az NB II.-es műesése Robbenét is veri

2014.12.20. 14:50

Igazi sportélményt sosem vártam NB II.-es futballmérkőzésektől, nem is nagyon értettem, hogy a vicces magyar futbalközeg bemutatásán kívül, mi értelme van élőben közvetíteni másodosztályú meccseket, de most meggyőztek. Egy kaposvári játékost már elindítottak a világhírnév felé.

A legjobb futballistáknak minden évben átadják az Aranylabdát (Ballon d'Or), és ennek analógiájára néhány Reddit-user úgy döntött, hogy a legjobb műeséseket bemutatókat is értékelni kéne, így született meg némi szójátékkal a Fallon d'Floor (hevenyészett fordításban padlót fog).

Az online szavazáson nem maradhat ki Arjen Robben, Luis Suárez vagy Cristiano Ronaldo sem, de az igazán komoly esélyes a Yahoo egyik blogján is feltűnt Kaposvár-futballista, Luca Dominic lehetne. Ha nincs élő közvetítés, sosem kerül fel róla videó a netre.

A kaposvári nagyon rafináltan olvasni vélte a játékot a szeptemberi Kaposvár-Vasason (akkor lemaradtunk róla), de hát az ellenfele megállt, így ő semmi ugrott egy jó nagyot. Alakítása akkor egy sárga lapot ért. Számíthatott rá, már repülés közben elnevette magát.