no

A csap csak dísz, nincs bekötve a víz

2014.02.05. 13:34

A magyar olimpikonok már Szocsiban vannak, elfoglalták a helyüket a Hegyvidéki Olimpiai Faluban, a mob.hu videóján a két sífutó, Szabó Milán és Simon Ágnes meg is mutatja az apartmant, ahol a játékok ideje alatt pihennek.

Az első két napon nem itt laktak, de azon a szálláson nem volt fűtés, 13 fokban vacogtak. A csapatvezetés másikat szerzett, itt koedukáltan laknak, mert a szervezők nem nemek, hanem sportágak szerint osztották el a szállásokat.

A konyhában nincs bekötve a víz, konyhai eszközök gyakorlatilag nincsenek. „A csap dísz, nincs bekötve a víz, a konyhában nincs bekötve semmi. Díszkonyha, próbáltunk keresni kést, poharat, de nincs. Kettő poharunk van, a fürdőben."

A zuhanyzónak nincs függönye, használat közben eláztatják a fürdőszobát. Jó hír viszont, hogy az ablakból csodás a kilátás, az étkezéssel és az ellátással is minden rendben, az étterem napi 24 órában üzemel.

Az orosz város felkészültségét egyre több odaérkező, már ott tartózkodó versenyző és újságíró kifogásolja. Az olimpiai falu és a sportcsarnokok készen állnak, a szállodák egy része és az olimpiai park még nem. A víz néhol nem iható, a kóbor kutyákat kiirtják, némely szállodában nincs lift és recepció.

Az olimpia pénteken kezdődik, de a snowboardosok már csütörtök reggel selejteznek.