Alfréd
-2 °C
2 °C
Jégkorong
Percről Percre

Sírásig gyötörte a riporter a sílegendát

2014.02.17. 09:44

A téli olimpiát közvetítő amerikai NBC egyik riportere nem volt tekintettel Bode Miller érzéseire a férfiak szuperóriás-műlesikló száma alatt, addig gyötörte a sílegendát, amíg el nem sírta magát. 

A negyedik olimpiáján versenyző alpesi síző egy ideig vezette a versenyt, végül holtversenyben bronzérmes lett, még a célban készült vele az interjú.

A riporter előbb a versenyző érzéseiről érdeklődött, majd azt mondta, biztos szerette volna, hogy tavaly elhunyt öccse is lássa a sikerét. Miller elérzékenyülve csak annyit reagált, mindenképp ott akart lenni Szocsiban, és olyan teljesítménnyel zárni, amire büszke lehet. Az interjút készítő Christin Cooper ezután arról faggatta, hogy a sízőt, hogy miért beszélt az ég felé, mielőtt elindult a versenyen, mi történt akkor. Az olimpikon ezt már nem bírta, elsírta magát. 

Az interjú nem élőben ment az NBC-n, felvételről adták le főműsoridőben, a szerkesztők úgy látták jónak, hogy a műsorban hagyják Miller reakcióját. 

Az ötödik olimpiáján hatodik érmét szerző harminchat éves amerikai később azt nyilatkozta, nagyon nehéz, megterhelő időszakon van túl, testvére elvesztése nagy csapás volt neki és a családjának is. A 29 éves snowboardos, Chilly Miller tavaly áprilisban hunyt el. 

Miller egy válóperen van túl, nemrég sokat kellett kihagynia egy sérülés miatt, térde miatt aggódott Szocsi előtt is.