Ferenc
11 °C
30 °C

Gyenge formája miatt kényszerpihenőre megy Tiger Woods

2015.02.12. 10:48

A szokatlanul gyenge évkezdet után úgy döntött Tiger Woods, hogy rövid ideig pihenőt tart, hogy jobb formába kerüljön. A golfozó honlapján közölte, hogy az elmúlt két hét számára is komoly csalódást okozott, mivel első idei versenyén, a Phoenix Openen két nap után kiesett, majd Torrey Pinesban hátfájdalmak miatt 11 lyuk után feladta a tornát.

„Rengeteg gyakorlásra van szükségem és arra, hogy azokkal legyek, akik fontosak a számomra - írta a 39 éves Woods, aki jövő héten otthonában edz majd. - A játékom jelenleg nem alkalmas arra, hogy tornákon szerepeljek. Ahogy mindig is mondtam, a célom az, hogy a legmagasabb szinten teljesítsek, és amíg erre nem állok készen, nem indulok egyetlen viadalon sem” - idézi az MTI Woodsot.

A 14-szeres Major-tornagyőztes golfozó a PGA-sorozat következő versenyeit biztosan kihagyja, de a február 28-án kezdődő Honda Classicon már szeretne ott lenni, ha úgy érzi, készen áll rá Woods legutóbbi kisebb sérülésével kapcsolatban megjegyezte, annak semmi köze a tavalyi, súlyos hátsérüléséhez, amely miatt meg kellett műteni.