Az összes hibát elkövettem, ami létezik

2015.08.06. 11:25

Hosszú Katinka szerdán a 200 gyors döntőjében volt érdekelt a kazanyi úszó-vb-n, ahol óriási verseny résztvevője lehetett, az ötödik helyen ért a célba. Bő húsz perce volt, hogy utána felkészüljön a 200 pillangó elődöntőjére. Az első hosszon már lehetett látni, a mozgása nem az igazi, összesítésben a 13. lett, így nem került a döntőbe, esélye sem volt rá.

Kiderült, nem lehet végigcsinálni azt a megerőltető programot, amit elterveztek, ezért csütörtökön pihent, visszalépett a 100 gyorstól.

Az összes létező hibát elkövettem kétszázon, amit csak lehetett, ezért nem tudtam előbb végezni. Ezek után már a 200 pillangó sem ment úgy, de most már igazán nem is bánom

 - összegzett mosolyogva a döntő után.

Hozzátette, erő és kitartás azért még lesz benne a következő napokra.

„Erős és fontos számaim vannak még hátra, a 200 hát döntője szombaton lesz, a 400 vegyesé vasárnap. Egy kis pihenő nem árt előttük, mert vannak még terveim” - magyarázta.

A 200 pillangó döntőjébe 3. idővel került be az ifjúsági olimpiai bajnok Szilágyi Liliána, csütörtök délután megmutathatja, hogy 19 évesen már fel tudja venni a versenyt a felnőttekkel.