Ivett, Frida
6 °C
16 °C
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Terminátorkeze lett a rögbisnek

2016.09.27. 11:17

Az ausztrál David Pocock a világ egyik legjobb rögbijátékosa, de az utóbbi években újra és újra megsérül valamije, így nem tud folyamatosan játszani. Most kézműtétje után ki is posztolt egy bizarr fotót. (Csak erős idegzetűeknek.)

A rögbis a 2013-14-es szezont térdsérülései és műtétjei miatt nem tudta végigjátszani, idén júniusban pedig szemgödörcsontját törte el. A keze nem sokkal visszatérése után, szeptember 17-én tört el, amikor Argentína ellen játszott Ausztrália.

Pocock megműtette a kezét, a törött csontot csavarokkal, drótokkal, lemezekkel ilesztették össze. A játékos ki is posztolt erről egy fotót, a keze olyan, mintha fémvázat kapott volna, vagy láncos meghajtásúvá váltak volna az ujjai.

A játékos reményei szerint tavasszal már játszani tud ausztrál válogatott turnéján, amit az északi féltekén tesz. Utána nagyjából egy évet játszik, mert 2017-ben fél évre kiszáll a sportból, hogy egyéb ügyekbe vesse bele magát. Pocock polgárjogi harcos, Ausztráliában a melegekért áll ki folyamatosan, de természet- és környezetvédelmi kérdésekben is gyakran megnyilatkozik.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport