A fogadóirodák háromszor esélyesebbnek tartják a szerbeket

2016.08.06. 09:31

A magyar férfi pólócsapat azzal a Szerbiával kezdi meg a riói játékokat, amelyet olimpiai bajnoknak várják a sportfogadási irodák. Ráadásul nem is kicsi, hanem óriási esélyük van az aranyérem megszerzésére a délszlávoknak. Ebből kiindulva akár még meglepőnek is tűnhet, hogy a bukmékerek csak háromszor valószínűbbnek tartják a szerb győzelmet, mint a magyar sikert.

Való igaz, hogy a szerb vízilabda-válogatott Magyarország mumusa, de nem kizárt, hogy nem most fogják megmutatni, mit tudnak. Egyelőre még nincs miért izgulni. Aki hajlamos az ilyesmire, az ráér majd akkor izgulni, amikor a kieséses szakaszban – várhatóan és remélhetőleg az elődöntőben vagy a döntőben - ismét egymás ellen meccsel a magyar és a szerb csapat.

A végső győzelem esélyesi

Végső győztes: Szerbia: 1.53

Magyarország: 10.00

Ezt a mostani találkozót edzőmeccsnek érdemes tekinteni, ez lesz az olimpia első vízilabda mérkőzése, és ennyire a torna elején még egyik csapat sincs feltétlenül topformában.

Az is érdemes megemlíteni, hogy a délszlávok többek között arról is híresek, hogy el szokták „komolytalankodni” a tornák elejét. Persze, nem mindig. Mindezek tudatában érdekesnek tartom a szerbek győzelmére kínált 1.40 körüli szorzót, valamint a magyarok sikerére ajánlott 4.20 körülit is.

Lőrinczi Csaba