Árpád
-2 °C
4 °C

Felnéztem az eredményjelzőre, és szinte sokkolt, amit láttam

11
2016.08.07. 09:43

Hatalmas világcsúccsal nyerte meg Hosszú Katinka a 400 vegyes olimpiai döntőjét Rióban: másodperceket vert a mezőnyre, és ezzel megszerezte Magyarország második aranyérmét.

A magyar úszósztár vasárnap reggel közösségi oldalán már meg is köszönte a támogatást mindenkinek, edző férjével és az aranyérmével állt össze egy képre. 

Hosszútól amúgy az ellenfelei is elájultak a döntőben. Az ezüstérmes amerikai Maya Dirado és a harmadik spanyol Mireia Belmonte Garcia szerint is csodálatos úszást mutatott be a világcsúccsal olimpiai bajnok Hosszú Katinka. 

"Nem figyeltem, mennyivel van előttem, csak arra koncentráltam, hogy dobogóra állhassak. Elképesztő időt úszott, felnéztem az eredményjelzőre és szinte sokkolt, amit láttam. Gratulálok neki, fantasztikus volt" - mondta Dirado. 

A bronzérmes Garcia azt mondta az MTI híre szerint, hogy: "Katinka elképesztő, azt csinál a medencében, amit csak akar."

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?