Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nem adták meg az olimpia legvagányabb kézigólját

2016.08.08. 00:39

Az olimpia második napján találkozott egymással a kézilabda-tornán Argentína és Dánia, ez a meccs meg is hozta az olimpia várhatóan legszebb gólját. Egy a baj: hiába talált a kapuba Federico Pizarro az első félidő végén, a gólt nem adták meg.

10-10-es állásnál jött az időn túli szabaddobás, aminél hihetetlen kreatívra vette Pizarro: teljesen kifacsarodva, majdnem a földig hajolva várta ki, amíg lyuk nem lesz a dán sorfalon, majd így lőtt. Be is talált, csakhogy a bírók az argentinok heves tiltakozása ellenére elvették tőlük a gólt, mert Pizarro belépett a nagy hajlongás közben a kilencesen belülre.

 

Pizarrónak egyébként is érdekes napja volt, korábban ő hallotta meg, amint a liftbe szorult honfitársa, Juan Martín del Potro segítségért kiabált, így szabadították ki a teniszezőt.

Az argentinok végül 25-19-re kikaptak a dánoktól.