Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kenderesi: Rám férne pár sajtburesz

02 (1)
2016.08.10. 04:04

Kenderesi Tamás 19 évesen első olimpiáján első olimpiai érmét szerezte, amikor harmadik lett 200 méter pillangón Rióban, szerda hajnalban. Csak Michael Phelps és a japán Szakai verte meg, egyéni csúcsot úszott, remekül versenyzett.

Nem csak kora miatt ért el nagy eredményt, hanem mert decemberben szakadt térdszalaggal műtötték, innen jött vissza mára.

Szokásos lazaságával nyilatkozott, persze csak miután a korlátra borulva kilihegte magát az M4 kamerája előtt.

Fantasztikus volt, nagyon meglepett, hogy összejött egy érem. Az utolsó öt méter már nagyon csípett, azt hiszem, a szívem vitt be. Elfáradtam, rám férne pár sajtburesz.

Látszott, hogy próbált nem figyelni a nyomásra, és ez sikerült is neki.

A többiek nagyon ráfeszültek erre a dologra, én megpróbáltam élvezni. Nagyon görcsöltek, én is izgultam, de nem feszültem be, ennek örülök. Köszönöm mindenkinek, aki hozzájárult ehhez a sikerhez, tudják, kikre gondolok, azoknak is, akik operálták a lábam.