Imre Géza: Valószínűleg nem hagyom abba

2016.08.17. 16:45

Imre Géza, a riói olimpián egyéniben ezüst-, csapatban pedig bronzérmes párbajtőrvívó hazaérkezése után azt mondta, valószínűleg nem hagyja abba a versenyzést.

A Budapest Honvéd 41 éves vívója ezt szerdán délután, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren megtartott sajtótájékoztatón jelentette ki, de azért azt hozzátette: a végső döntést még többekkel, például a klubvezetőséggel is meg kell beszélnie, írta az MTI.

Ne sajnáljanak engem, jó életem van, boldog vagyok, igyekszem kiélvezni az ezüstérem szépségét

- felelte arra az elmúlt egy hétben sokszor feltett kérdésre, nem nyomasztja-e, hogy dél-koreai ellenfelével szemben 14-10-es vezetésről maradt végül alul az egyéni döntőben. 

"Ha egy évvel ezelőtt azt mondja valaki, hogy Rióban ezüst- és bronzérmes leszek, azonnal beleegyeztem volna ebbe az eredménybe. Ahhoz képest, hogy csapatban csak hatalmas hajrával sikerült kiharcolnunk az olimpiai részvételt, végül elég jól teljesítettünk."

Csampa Zsolt, a Magyar Vívó Szövetség (MVSZ) elnöke kifejtette: nem lepődött meg a magyar vívók jó riói szereplésén, vagyis hogy 44 évvel München után ismét sikerült ilyen eredményesen teljesíteniük.