Vilmos
10 °C
22 °C

Sajnálom a lányokat, hogy ezt hagyták kicsúszni a kezükből

2016.08.19. 18:09

A női pólósok bronzmeccsén a magyar válogatott az utolsó másodpercig vezetett, akkor viszont az oroszok egyenlíteni tudtak, és aztán büntetőpárbajban megnyerték a mérkőzést. Ez azt jelentette, hogy a magyar csapat harmadik nekifutásra sem tudott érmet szerezni az olimpián, és a negyedik helyen végzett. 

A vereség után Bíró Attila szövetségi kapitány arról beszélt az M4-nek, hogy egy megnyert mérkőzést hagytak elúszni. "Hektikussá vált a vége, a végén nem kellett volna centerbe beadnunk a labdát, be kellett volna dobni a sarokba, és ha az oroszok felúsznak, akkor sem tudták volna befejezni az akciót. Védekezésben a rossz kéz oldalon lyukas volt a védelmünk" - mondta a kapitány.

Beszélt arról is, hogy a legjobb négybe jutni nagy fegyvertény, az érem viszont nagyon fog hiányozni: "Sajnálom a lányokat, hogy ezt hagyták kicsúszni a kezükből". 

Takács Orsolya arról beszélt, nehéz volt követni a végét, akkora őrület volt. "Két góllal vezettünk a végén, ezen nincs mit szépíteni" - mondta. Szerinte nem a büntetőkkel vesztettük el a mérkőzést, hanem ott, hogy a csapat hagyott egy ilyen előnyt elmenni. 

Illés Anna is nagyon csalódottan nyilatkozott, ő is azt emelte ki, hogy a végén még két góllal vezettünk, és mégis visszajöttek az oroszok, de nem érdemes most már ezen rágódni. "Idővel biztosan szebb lesz ez a negyedik hely, de éremért jöttünk."