Ödön
1 °C
11 °C

Hirtelen kinyitják a halandóknak is a Tüske Uszodát

2017.09.08. 08:27

Az RTL Híradó riportja szerint továbbra sem használhatják a lakosok a Tüskecsarnok uszodáját, a Nemzeti Sportközpontok pedig még azt sem árulta el a nekik, hogy mikor mehetnek be újra a sportolni vágyók. Aztán néhány órával később kiderült, hogy jövő hétfőtől nyit ki újra 

Továbbra sem használhatják a környéken élők, dolgozók, tanulók a másfél éve átadott, 3,2 milliárd forintból megépített Tüskecsarnok uszodáját, amit pont azért építettek, hogy lakossági igényeket elégítsenek ki vele. Eleinte a nagyközönség csak 11 és 14 óra között használhatta az uszodát, idén januártól viszont már akkor sem, mert kellett kellett a felkészülésre a vizes világbajnoksághoz.

Azonban a vizes vb után sem nyitották meg az uszodát, a Facebookon folyamatosan panaszkodtak is a dühös hozzászólók. Az RTL riportja szerint az uszoda honlapján csak annyit írtak, hogy

előreláthatóan még nem pontosított a lakossági medencehasználat biztosításának ideje,

ráadásul a csatorna az épületben nem is forgathatott karbantartás miatt. Sőt, a recepción sem mondtak nekik semmit, mert látták rajtuk, hogy újságírók.

A Nemzeti Sportközpontok a nyitással kapcsolatban annyit mondott a Híradónak, hogy ha lesz időpont, akkor majd tájékoztatják a lakosságot. Az RTL megkeresése után pár órával azonban a honlapjukon bejelentették, hogy jövő hétfőtől újra mehetnek majd a lakók az uszodába. Kilenc hónap után.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?