Hirtelen kinyitják a halandóknak is a Tüske Uszodát

2017.09.08. 08:27

Az RTL Híradó riportja szerint továbbra sem használhatják a lakosok a Tüskecsarnok uszodáját, a Nemzeti Sportközpontok pedig még azt sem árulta el a nekik, hogy mikor mehetnek be újra a sportolni vágyók. Aztán néhány órával később kiderült, hogy jövő hétfőtől nyit ki újra 

Továbbra sem használhatják a környéken élők, dolgozók, tanulók a másfél éve átadott, 3,2 milliárd forintból megépített Tüskecsarnok uszodáját, amit pont azért építettek, hogy lakossági igényeket elégítsenek ki vele. Eleinte a nagyközönség csak 11 és 14 óra között használhatta az uszodát, idén januártól viszont már akkor sem, mert kellett kellett a felkészülésre a vizes világbajnoksághoz.

Azonban a vizes vb után sem nyitották meg az uszodát, a Facebookon folyamatosan panaszkodtak is a dühös hozzászólók. Az RTL riportja szerint az uszoda honlapján csak annyit írtak, hogy

előreláthatóan még nem pontosított a lakossági medencehasználat biztosításának ideje,

ráadásul a csatorna az épületben nem is forgathatott karbantartás miatt. Sőt, a recepción sem mondtak nekik semmit, mert látták rajtuk, hogy újságírók.

A Nemzeti Sportközpontok a nyitással kapcsolatban annyit mondott a Híradónak, hogy ha lesz időpont, akkor majd tájékoztatják a lakosságot. Az RTL megkeresése után pár órával azonban a honlapjukon bejelentették, hogy jövő hétfőtől újra mehetnek majd a lakók az uszodába. Kilenc hónap után.