Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lánya ölte meg a szovjet hokiválogatott kapusát

2017.09.25. 06:27

Holtan találták lakásában az ötszörös szovjet jégkorongbajnokot vasárnap. A gyilkosság akár hetekkel korábban történhetett, a szomszédok az egyszobás lakásból áradó gyanús szagra lettek figyelmesek – írta a Ria Novosztyi.

A rendőrség szerint Viktor Tolmacsovot saját lánya ölhette meg több késszúrással. A gyanúsítottat még vasárnap őrizetbe vették. A hatvanas években a szovjet válogatottban is védett, 78 éves veterán kapus rossz egészségi állapota miatt még augusztusban kérte meg lányát és unokáját, hogy költözzenek hozzá a kis lakásba. Részleteket egyelőre nem tudni arról, milyen konfliktus történhetett Tolmacsov és lánya között.

Tolmacsov ötször volt szovjet bajnok a CSZKA-val a hatvanas években. Tíz alkalommal védett a szovjet válogatottban is, bár nem volt az olimpiai győztes csapat tagja.