Fülöp, Evelin
EUR 392,54 Ft
USD 367,29 Ft
13 °C
27 °C

Cirkuszban a helye a zsokénak, aki ilyet tud menteni

2017.12.08. 17:26

Az ír Clonmel lóversenyen megdöbbentő teljesítményt nyújtott a 18 éves zsoké, Jack Kennedy. Kis híján leesett a lováról, de az állat nyakát fogva visszakapaszkodott a nyeregbe, vágta közben. Aztán pedig meg is nyerte a futamot.

Az akadályversenyen Kennedy a hatéves Robin Des Manát lovagolta. Az elején minden simán ment, vették az első három akadályt, a negyediknél azonban a zsoké kicsúszott a nyeregből. A földre zuhanást elkerült, a menetiránynak háttal kapaszkodott a ló nyakába. Először keresztbe feküdt az állat hatán, majd a nyeregbe és kengyelbe is visszatalált.

Kennedy a verseny után azt mondta, szerencséje volt, hogy a korlát mellett futott a lova és tartotta az egyenest, mert csak így volt esélye versenyben maradni. A végén aztán jól is hajráztak, fél hosszal nyerték a futamot.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás