Aliz
3 °C
12 °C
Index - In English In English Eng

Csak Bolt tudja megelőzni Hosszú Katinkát

2017.07.13. 11:28

Hosszú Katinkát is megelőzve Usain Bolt kapta meg a legnagyobb amerikai sportportál, az ESPN által alapított ESPYS-díjat, amit az év legjobb teljesítményéért osztanak ki több kategóriában.

A magyar úszó, aki a riói olimpián három arany- és egy ezüstérmet szerzett, a nemzetközi kategóriában volt versenyben az elismerésért, melyet végül az olimpiák legeredményesebb sprinterének, a Rióban szintén három bajnoki címet nyert jamaicai Usain Boltnak ítéltek oda.

A jelöltek között volt még a portugál futballválogatottal Európa-bajnok, a Real Madriddal pedig spanyol bajnok és Bajnokok Ligája-győztes Cristiano Ronaldo, az MMA-bajnok Conor McGregor és a bokszoló Canelo Álvarez is.

Ami a többi kategóriában a legjobb férfi sportolónak járó díjat a kosaras Russell Westbrook, a legjobb női sportolóét pedig a tornász Simone Biles kapta. A legjobb autóversenyző Lewis Hamilton, a legjobb teniszező Serena Williams és Roger Federer, a legjobb kosaras LeBron James, a legjobb jégkorongozó Sidney Crosby, a legjobb csapat pedig az NBA-bajnok Golden State Warriors lett. (MTI)