Natália
1 °C
7 °C

Női váltó: Ez nagyon kemény volt

2017.07.30. 11:19

4.03.08 perces országos csúccsal a tizedik helyen zárt, így nem jutott az esti döntőbe a Burián Kata, Sztankovics Anna, Szilágyi Liliána, Molnár Flóra összeállítású 4x100 méteres női vegyesváltó vasárnap a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokság zárónapján.

Szilágyi Liliána hozta a formáját, arról beszélt, hogy mindenki kiúszta magát. Molnár Flóra teljesen kész volt, abszolút elfáradt a verseny végére. Már a verseny is után is láthatóan rosszulléttel küszködött.

A lányok azt fejtegették, hogy a szívüket és a lelküket kitették ezért a váltóért. Mindannyian képesek meghalni ezért a váltóért, nagyon odatették magukat, de most ez nem sikerült, mert csak a 10. helyet úszta a csapat, amely nem volt elég a döntőre.

Burian Katalin azt fejtegette, hogy nagyon szívükhöz nőtt a váltó, amely a 2009-ben úszott orságos rekordból faragott. Akkor Dara Eszter, PeczRéka, Hosszú Katalin és Verrasztó Evelyn úszott a csapatban.

Amikor kiderült, hogy nem sikerült a legjobb nyolcba kerülni, nagyon szomorú volt mindenki. A mixed zónában azonban már vidám volt a csapat, kivéve Molnár Flórát, aki még ekkor is nehezen vett levegőt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?