Ákos, Bátor
4 °C
11 °C

Női váltó: Ez nagyon kemény volt

2017.07.30. 11:19

4.03.08 perces országos csúccsal a tizedik helyen zárt, így nem jutott az esti döntőbe a Burián Kata, Sztankovics Anna, Szilágyi Liliána, Molnár Flóra összeállítású 4x100 méteres női vegyesváltó vasárnap a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokság zárónapján.

Szilágyi Liliána hozta a formáját, arról beszélt, hogy mindenki kiúszta magát. Molnár Flóra teljesen kész volt, abszolút elfáradt a verseny végére. Már a verseny is után is láthatóan rosszulléttel küszködött.

A lányok azt fejtegették, hogy a szívüket és a lelküket kitették ezért a váltóért. Mindannyian képesek meghalni ezért a váltóért, nagyon odatették magukat, de most ez nem sikerült, mert csak a 10. helyet úszta a csapat, amely nem volt elég a döntőre.

Burian Katalin azt fejtegette, hogy nagyon szívükhöz nőtt a váltó, amely a 2009-ben úszott orságos rekordból faragott. Akkor Dara Eszter, PeczRéka, Hosszú Katalin és Verrasztó Evelyn úszott a csapatban.

A női vegyesváltó

Amikor kiderült, hogy nem sikerült a legjobb nyolcba kerülni, nagyon szomorú volt mindenki. A mixed zónában azonban már vidám volt a csapat, kivéve Molnár Flórát, aki még ekkor is nehezen vett levegőt.