Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Növényi Norbert 60 felett bevállal egy pankrációt

2018.01.10. 09:22

Május közepén már elmúlt 60 éves az 1980-as moszkvai olimpia birkózó bajnoka, Növényi Norbert. 90 kilóban, kötött fogásban nyert, öröme örökre emlékezetes maradt, megcsókolta a bírót is például.

A küzdősportok iránti szenvedélye azonban nem lankad, bevállalt május végére egy meccset pankrációban. Ellenfele a 31 éves Makai Renátó lesz.

"Elsősorban azért is vállaltam el, mert édesapám is pankrátor volt, sőt, a halhatatlanok csarnokába is beválasztották. Apukám életútját járom be, ő bokszoló volt, én kick-boxoltam, majd birkózott, én is birkóztam, és mindketten belekóstoltunk a színészetbe is – mondta a Borsnak Növényi.

Növényi a birkózás mellett volt világbajnok kick-boxban és MMA-ban is. A sérüléstől nem fél.

Nagy show-val szeretne búcsúzni attól a 45 évtől, amit a sportban töltött. Az érdeklődés nagy, ezért a helyszínt még nem jelölték ki.