Judit
2 °C
7 °C

A holland élvonalból igazolt szlovén válogatott védőt a Felcsút

2018.01.22. 15:56

Felcsúton nem várják tétlenül, hogy termőre forduljon a lassan húszmilliárd forint támogatásból és adományból felhúzott futballbirodalom. Addig is, amíg az akadémia elkezdi ontani a saját nevelésű tehetségeket, a Puskás Akadémia azt csinálja, amiben igazán jó: vásárol.

A legújabb szerzemény Dejan Trajkovski, a 25 éves szlovén válogatott balhátvéd az FC Twentétől érkezik Felcsútra. A hír hallatán minden magyar szurkoló kihúzhatja magát, ez a gazdasági potenciál végre tényleg méltó Öcsi bácsi emlékéhez.

Trajkovski igazolása több szempontból is jó döntésnek tűnik. Bizonyára jól megérti magát a nemrég igazolt jobbhátvéddel, a szintén szlovén Denis Klinarral, illetve a csapat további négy exjugoszláv játékosával. Ennél is fontosabb, hogy a téli időszakban igazolt uruguayi Gonzalo Vegával kiegészülve

végre elég légiósa van a Felcsútnak, hogy 11 külföldivel állhasson fel.

Már csak Pintér Attilán múlik, hogy eljön-e tavasszal ez a gyönyörű pillanat, és mivel az edzőt a legkevésbé sem feszélyezik a légiósok számát korlátozni igyekvő MLSZ-ajánlások, nem zárnánk ki ezt az eshetőséget.

Azzal viszont biztosan nem lehet majd vádolni Trajkovskit, Klinart vagy Vegát, hogy elveszik a játékidőt a PFLA saját nevelésű fiatal magyar játékosaitól: ők ugyanis már az ősszel sem játszottak lényegében egy percet sem.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?