Árpád
-2 °C
3 °C

Rátámadtak a zaklatásért 175 évre ítélt orvosra a bíróságon

2018.02.02. 15:56

Egy férfi megpróbálta megtámadni Larry Nassart, a 175 év börtönre ítélt orvost a pénteki bírósági tárgyaláson Michiganben. 

Nassar három lányát zaklatta Randall Margravesnek, aki előbb azt kérte a bírónőtől, hogy hadd tölthessen el pár percet ezzel a démonnal egy szobában, vagy legalább csak egy percet.  Aztán amikor ezt nem kapta meg, neki akart rontani Nassarnak, nem sokon múlt, hogy odaérjen hozzá.  

A rendőrök és az elítélt ügyvédje avatkozott közbe, a földre vitték, miközben Mangraves azt kiabálta, hogy el akarja kapni a rohadékot, adjanak neki egy percet vele. Eltartott egy darabig, amíg hatástalanítani tudták, közben azt kérdezte a rendőröktől, hogy ők mit tennének, ha az ő gyerekükkel történt volna ez. 

Az incidens után Nassar és az ügyvédje is visszatért a terembe, és folytatódott a meghallgatás. 

Larry Nassart a közelmúltban ítélték 175 év börtönre, tornászok, fiatalkorúak szexuális zaklatása miatt. Több mint 150 nő vádolta meg, de a legutóbbi információk szerint 250-nél is több áldozata lehetett. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?