Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Buffon: A sírástól embernek érzem magam

2018.02.18. 09:32

Pénteken debütált a Netflixen a Juventus: First Team című dokusorozat első része, ami az olasz klubot és az idei szezonjukat is elég behatóan mutatja be a pályán és azon kívül is. A sorozatban természetesen helyet kaptak a klub legnagyobb legendái, így Gianluigi Buffon is, aki kendőzetlenül beszélt mindenről, többek közt az érzelmeiről is – írja az ESPN.

Azt eddig is lehetett tudni, hogy a kapuslegenda nem rejti el az érzéseit, elég csak arra gondolni, mikor könnyek közt nyilatkozott azután, hogy az olaszok nem jutottak ki a vébére, akkor úgy fogalmazott, nem magát sajnálja, hanem az olasz futballt.

Ez ismét megerősítést nyert, a sorozat forgatásán ugyanis elmondta, soha nem a futball miatt sír, nem az érinti meg, hogy kikaptak egy meccsen, ennél sokkal bonyolultabb és romantikusabb az egész.

Gyakran sírok, sokszor egyedül. A sírás felszabadít, segít abban, hogy embernek érezd magad.

– mondta Buffon, mikor azt kérdezték tőle, mikor sírt utoljára. Talán ez is szerepet játszik abban, hogy a kapuslegenda még most is véd, ráadásul nem is akárhogyan. Kedd este a Tottenham ellen először lépett pályára európai kupameccsen mióta 40 éves lett, volt is két hatalmas védése és bár egy szabadot benézett a második félidőben, nem rajta múlott, hogy döntetlen lett a vége.