Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kinyúlt a nézőterre, elkapta, de pechje volt

2018.04.10. 10:47

Érdekes körülmények között szerzett pontot a Colorado Rockies baseball csapata a San Diego Padres elleni meccsen, az MLB legutóbbi játéknapján. A meccs a hatodik játékrésznél (inning) tartott, amikor a Padres 7-4-re vezetett.

Carlos González volt az ütőjátékos, aki remekül találta el a labdát, amely a nézőtér felé repült. Cory Spangenberg igyekezett menteni, el is érte a labdát, majd vissza akarta dobni, amikor észrevette, hogy nincs is a kezében.

Nem volt ott, mert a földre érkezésnél kiperdült a kesztyűjéből. Az egyik néző úgy gondolta, elkapja a játékos előtt, neki sem sikerült, de abban lehetett valamennyi szerepe, hogy Spangerbergnek sem, a labda végül a nézőtéren landolt. Mivel ekkor már volt az egyik bázison egy másik coloradói játékos, így a Rockies két pontot kapott az akcióért.

De ezzel is csak 7-6 lett. Mivel az utolsó három inningben már esett több pont, a Colorado végül vesztesen fejezte be a meccset. A szezonban öt győzelem mellett ez volt nekik a hatodik vereségük.

A 162 meccsből álló alapszakasz a múlt héten kezdődött és egészen október 31-ig tart. A két konferenciából a három divízió győztese, illetve a két legtöbb győzelmet elért csapat jut a rájátszásba.