Kinyúlt a nézőterre, elkapta, de pechje volt

2018.04.10. 10:47

Érdekes körülmények között szerzett pontot a Colorado Rockies baseball csapata a San Diego Padres elleni meccsen, az MLB legutóbbi játéknapján. A meccs a hatodik játékrésznél (inning) tartott, amikor a Padres 7-4-re vezetett.

Carlos González volt az ütőjátékos, aki remekül találta el a labdát, amely a nézőtér felé repült. Cory Spangenberg igyekezett menteni, el is érte a labdát, majd vissza akarta dobni, amikor észrevette, hogy nincs is a kezében.

Nem volt ott, mert a földre érkezésnél kiperdült a kesztyűjéből. Az egyik néző úgy gondolta, elkapja a játékos előtt, neki sem sikerült, de abban lehetett valamennyi szerepe, hogy Spangerbergnek sem, a labda végül a nézőtéren landolt. Mivel ekkor már volt az egyik bázison egy másik coloradói játékos, így a Rockies két pontot kapott az akcióért.

De ezzel is csak 7-6 lett. Mivel az utolsó három inningben már esett több pont, a Colorado végül vesztesen fejezte be a meccset. A szezonban öt győzelem mellett ez volt nekik a hatodik vereségük.

A 162 meccsből álló alapszakasz a múlt héten kezdődött és egészen október 31-ig tart. A két konferenciából a három divízió győztese, illetve a két legtöbb győzelmet elért csapat jut a rájátszásba.