Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kiborultam, vissza akartam adni a nézőknek a pénzüket

2018.04.23. 08:57

A snooker-világbajnokság nagy meglepetéssel indult, a címvédő Mark Selby már az első fordulóban kiesett, de megszenvedett Ronnie O'Sullivan is, 4-0-s hátrányból sikerült fordítania.

A vb favoritjának O'Sullivant tartják, aki győzelmével rekordot írhatna, egy szezonban hat nagy tornát nyerhetne. Az ötszörös világbajnok az első fordulóban Stephen Maguire-rel kezdett. Ellenfele simán elhúzott 4-0-ra, majd 6-3-ra is vezetett. 4-0-ig O'Sullivan legjobb brékje csak 27 volt, és csak 76 százalékkal tudta eltenni a golyókat. Ezután magára talált, és végül 10-7-re nyert.

GettyImages-949038614

„Arra gondoltam, hogy vissza kéne adni a nézőknek a pénzüket, annyira kiborultam. Nem annyira jó nekik, amikor arra áldozzák a szombat délutánjukat, hogy snookert nézzenek" – idézte O'Sullivant a BBC.

O'Sullivanhez hasonlóan 2016 és 2017 bajnoka, Selby is csapnivalóan kezdett, Joe Perry 4-0-ra elhúzott. Selby nem is tudott újítani, 7-2 után nem maradt igazán esélye, a világranglista 22. helyén álló Perry sorra hozta az 50 feletti brékeket és 10-4-re be is húzta a meccset.