Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

80 meccsre tiltották el az egyik legjobban fizetett baseballost

2018.05.16. 13:56

Nyolcvan meccses eltiltást kapott az MLB egyik legismertebb baseballosa, Robinson Cano, akinek a szervezetében tiltott vízhajtót találtak. Ráadásul a 35 éves játékos droggal is lebukott, amelyet hazájában, a Dominikai Köztársaságban jártakor vásárolt.

Cano a liga legjobban fizetett játékosa, öt évvel ezelőtt 10 évre szóló, 240 millió dolláros szerződést kötött a Seattle Mariners csapatával.

„Csalódás volt számunkra, hogy Ribonson megsértette a Major Baseball League kábítószermegelőzési és -kezelési programját. A csapatunk teljes mértékben támogatja a programot.” - állt a Seattle közleményében.

Cano is elismerte, hogy hibázott, de azt tagadja, hogy doppingolt volna, szerinte véletlenül kerülhetett a szervezetébe a diuretikus furosemid, amelyet teljesítménynövelők, vagy éppen drogok jelenlétének az elrejtésére, vagy gyprs fogyás elősegítésére használnak.

Az MLB alapszakasza október 31-ig tart és 162 meccsből áll. A Seattle most 41-nél tart, így Cano valamikor augusztus közepén térhet vissza