Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Pigniczki Fanni nyerte az egyéni összetettet ritmikus gimnasztikában

2018.05.26. 22:32

Pigniczki Fanni nyerte az egyéni összetett versenyt a ritmikus gimnasztikázók országos bajnokságán, amelyet szombaton rendeztek Törökbálinton. A magyar szövetség beszámolója szerint az egy héttel később kezdődő guadalajarai Európa-bajnokságon is induló Pigniczki 68,350 ponttal végzett az élen. A második Kis Alexandra (68,200), a harmadik Váray Míra (63,300) lett.

Pigniczki karikával és buzogánnyal első, szalaggal második, labdával pedig a harmadik helyen zárt. Kis Alexandra labdával és szalaggal arany-, buzogánnyal és karikával ezüstérmet nyert. Váray labdával lett második, míg Juhász Anna három bronzérmet gyűjtött, karikával, buzogánnyal és szalaggal.

A felnőttek csapatversenyét az MTK Budapest nyerte 136,550 ponttal, második az MTK B csapata (126,100), harmadik pedig a KTC Vuelta SE lett (85,650).

A juniorok egyéni összetett versenyében Borda Korinna győzött. (MTI)