Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Két év felfüggesztettet kapott a korábbi világbajnok Csábi Bettina

2018.06.06. 12:01

Több százmillió forintos adócsalási ügyben kapott kétéves felfüggesztett börtönbüntetést a korábbi kick-box- és bokszvilágbajnok Csábi Bettina, aki 2010-11 között férjével együtt trükközött gabonaüzletük kapcsán. A jogerős ítéletről a Bors számolt be. A csalás során a külföldről behozott gabonát végül nem szállították tovább, ennek csak a látszatát tartották fenn, inkább az országon belül adták el azt, de áfát nem fizettek az ügyletek után.

Az adócsalás és magánokirat-hamisítás ügyében 2017-ben a Kecskeméti Törvényszék a férjet négy és fél év börtönre, Csábit két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte, szerda reggel ezt a döntést hagyta érvényben másodfokon a Szegedi Ítélőtábla, azzal a kitétellel, hogy eltekintenek a korábbi ítéletben szereplő vagyonelkobzástól, ami csaknem 9,5 millió forintnyi összegről szólt.

Csábi, akit 2011-ben váldoltak meg adócsalással, a 2017-es tárgyaláson ártatlannak vallotta magát.