Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Rodman is részt venne Trump és Kim Dzsongun csúcstalálkozóján

2018.06.07. 18:48

Az egykori híres profi kosárlabdázó, Dennis Rodman részt venne Donald Trump amerikai elnök és Kim Dzsongun észak-koreai vezető szingapúri csúcstalálkozóján, mondta a játékos ügynöke.

A Fehér Ház csütörtökön bejelentette, hogy az amerikai elnök nem akar találkozni a volt kosárlabda-sztárral a szingapúri csúcstalálkozó keretében. „Nagyszerű volt a pályán, de azt hiszem, az a legjobb, ha a tárgyalásokat azokra hagyjuk, akik ebben a legjobbak, és Trump elnök a legjobb" – mondta Hogan Gidley, a Fehér Ház helyettes szóvivője a Fox televízióban.

„Arra számítunk, hogy Donald Trump és Kim Dzsongun nagyszerű tárgyalásokat folytat majd Dennis Rodman nélkül is".

Dennis Rodman ügynöke, Darren Prince szerdán a CNN hírtelevíziónak azt nyilatkozta: a sportoló „fontolgatja, hogy elmenjen Szingapúrba a június 12-én tartandó csúcstalálkozóra." Az amerikai külügyminisztérium rögtön leszögezte: Rodman nem képviseli az amerikai kormányt.

Az aktív sportolástól már visszavonult profi kosárlabdázó Rodman 2013 óta ötször járt Észak-Koreában, a legutóbb egy éve, írja az MTI.