Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lemondott a panamai válogatott szövetségi kapitánya

2018.07.17. 23:54
A kolumbiai Hernán Darío Gómez lemondott a panamai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról. Nem meglepő: Panama elég ramatyul szerepelt a vébén.

A kolumbiai Hernán Darío Gómez 2014-ben vette át Panama válogatottjának irányítását (a tapasztalt szakvezető 1998-ban hazája, 2002-ben Ecuador nemzeti csapatát juttatta ki a vb-re). A tréner Panamával is nagyon sikeres volt, mert a csapat története során először kijutott a világbajnokságra.

Ez természetesen óriási siker volt, ugyanakkor a csapat Belgiumtól és Angliától nagyon simán szenvedett vereséget, Tunéziával már szorosabb meccset vívott, de itt is kikapott.

Még ez is rendben lett volna, hiszen ez lehetett a realitás, ám a panamai csapat nem egy lelkes amatőrökből álló társulat képét mutatta, hanem egy veszíteni képtelen, sportszerűtlen, kifejezetten sérülésveszélyes csapatét, amelyik így nagyon nem hiányzott volna az oroszországi vébéről.

Gomez természetesen ennél pozitívabban értékelt: „Nehéz távozni onnan, ahol otthagyom a szívemet" - mondta a 62 éves edző.