16:00, December 04.
Franciaország 0
Lengyelország 0
al-Tumama Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 04.
Anglia 0
Szenegál 0

Hétfőtől úszhat a nép a Duna Arénában

2018.07.20. 19:38 Módosítva: 2018.07.20. 19:43

Július 23-tól a versenyzők mellett már az úszókat is várja a Duna Aréna – írja a Duna Aréna honlapja alapján a Zoom.hu. Konkrétan hétfőtől szombatig 11 és 14 óra között használhatjuk majd a medencéket, jegyet 10:30-tól lehet venni. 

Az Iron Aquatics és a Duna Aréna megállapodásáról utoljára június végén nyilatkozott az Aréna üzemeltetési igazgatója, Varga Csaba a Hír TV-nek, hogy Hosszú klubja év végéig biztosan marad az uszodában, és már fizetnek is annak használatáért - írja a Zoom. Varga ezzel a Duna Aréna korábbi állásfoglalását cáfolta, amiben azt írták, hogy június elejéhez képest a klub már csak egy hónapot marad.

Ebben a cikkben írtunk korábban arról, hogy Hosszú Katinka úszóiskolája, az Iron Aquatics eddig nem bérleti szerződés alapján használta az uszodát, hanem használati szerződés alapján, de ez a használati május 31.-én járt le. 

A Duna Aréna üzemeltetésének mikéntje a kezdetektől kaotikus volt, és legutóbb júniusban írt az Index hosszabb elemző cikket arról, hogy miért is nem nyitott még ki a Dagály fürdő, amihez a Duna Aréna is tartozik.   • Hírek
  • Hírek