Olivér
4 °C
8 °C

Hétfőtől úszhat a nép a Duna Arénában

2018.07.20. 19:38 Módosítva: 2018-07-20 19:43:28

Július 23-tól a versenyzők mellett már az úszókat is várja a Duna Aréna – írja a Duna Aréna honlapja alapján a Zoom.hu. Konkrétan hétfőtől szombatig 11 és 14 óra között használhatjuk majd a medencéket, jegyet 10:30-tól lehet venni. 

Az Iron Aquatics és a Duna Aréna megállapodásáról utoljára június végén nyilatkozott az Aréna üzemeltetési igazgatója, Varga Csaba a Hír TV-nek, hogy Hosszú klubja év végéig biztosan marad az uszodában, és már fizetnek is annak használatáért - írja a Zoom. Varga ezzel a Duna Aréna korábbi állásfoglalását cáfolta, amiben azt írták, hogy június elejéhez képest a klub már csak egy hónapot marad.

Ebben a cikkben írtunk korábban arról, hogy Hosszú Katinka úszóiskolája, az Iron Aquatics eddig nem bérleti szerződés alapján használta az uszodát, hanem használati szerződés alapján, de ez a használati május 31.-én járt le. 

A Duna Aréna üzemeltetésének mikéntje a kezdetektől kaotikus volt, és legutóbb júniusban írt az Index hosszabb elemző cikket arról, hogy miért is nem nyitott még ki a Dagály fürdő, amihez a Duna Aréna is tartozik. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?