Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hosszú Katinka bemutatta új stábját, velük készül Tokióra

2018.07.30. 09:55

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka pénteken az Európa-bajnokságon úszik, vasárnap este pedig bemutatta új klubjának (Ironswim) stábját.

A pénteken kezdődő glasgow-i Európa-bajnokságon már Petrov Árpád lesz mellette; az amerikai edző, Dave Salo nem is biztos, hogy elmegy Skóciába, csak egy rövidebb edzőtábort töltött vele Kaliforniában.

Hosszú egy képet is posztolt.

Hosszú a Facebookon mutatta be csapatát
Hosszú a Facebookon mutatta be csapatát
  • A stáb balról: Kiss Dóra (edző), Végvári Dávid (edző), Fekete Nóra (edző), Petrov Árpád, Hosszú Katinka, Vizi Csaba (igazgató), Korbics Edit, Lazar Zlatics (edző).
  • A képen lévők edzők gyerekekkel foglalkoznak

A 35 éves Petrov Svájcból tért haza (ikertestvére, Iván Győrben dolgozik), ott az alapoktól épített fel egy klubot, és ő volt az ifjúsági kapitány is egyben. Legjobb eredményét Svenja Stoffellel érte el, aki az ifjúsági olimpián ezüstérmet szerzett. 

Hosszú az Eb-n 200 vegyesen, 100 és 200 háton fog versenyezni. 

Petrovon kívül új ember még a klubnál a százhalombattai Vizi Csaba, ő a szövetség szakfelügyelője volt, mostantól Hosszú sikereiért dolgozik.

Cél a lehető legjobb felkészülés a 2020-as olimpiára.