Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Zokogva ünnepelt a friss Eb-aranyérmes Dévai

GettyImages-1011391688
2018.08.05. 17:18

Dévai Boglárka nagyon félt attól, hogy még érmes sem lesz ugrásban, miután két kisebb hibát vétett a glasgow-i Európa-bajnokság döntőjében. Rettenetesen izgult.

"Ez a verseny csak azt mutatja, van még hová fejlődni, de azt is mutathatja: oda tudok érni a világ közvetlen elitjébe" - mondta az M4-nek a 18 éves friss bajnok. 

Amikor aztán meglátta az eredményt, hogy még így is az övé a legmagasabb pontszám, kitört belőle a feszültség, és zokogott.

A sportcsatorna meg is osztotta ezt a videót, az öröm pillanatait.

Edzője, Rácz Gábor elmondta, hogy a második, könnyebb ugrását három éve magabiztosan hajtja végre, szektoron kívül még egyszer sem érkezett belőle, most igen.

"Ezzel izgalmassá tette a versenyt. Az első olyan nehéz ugrás, hogy senki sem csinálja ezt a mezőnyben, a világon sem sokan. Remélem, hogy ez az arany valaminek a kezdete. Nagy dinamika van benne, a levegőben is jól tudja irányítani a testét" - értékelt a szombathelyi a szakember, aki a feleségével, Vizer Erzsébettel dolgozik együtt. Az edzőtermet speciálisan az ugrásnak megfelelően alakították át.