Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Németh Krisztián visszatér a Kansas Cityhez

2018.08.07. 09:23

Visszatér a Sporting Kansas Cityhez a magyar válogatott csatára, Németh Krisztián, miután jelenlegi klubja, a New England Revolution elcserélte őt egy 2020-as elsőkörös draftjogért és 350 ezer dollár készpénzért cserébe – írja honlapján a Kansas City.

A 29 éves játékos korábban már játszott Kansasben, ráadásul nem is rosszul, 2015-ben 33 meccsen 16 gólt lőtt és 7 gólpasszt is kiosztott, mielőtt először Katarba, majd a New Englandbe igazolt volna.

Krisztián egy olyan játékos, aki már egyszer sikeres volt a klubnál, így azt is tudja, mit akarunk vele elérni.

– mondta az üzlettel kapcsolatban a csapat magyar származású vezetőedzője, Vermes Péter, hozzátéve, hogy örülnek a visszatérésének.

Németh egyébként nem az első magyar játékos lesz a klubnál, Kansasben játszik ugyanis Sallói Dániel is, aki Twitteren egy meglehetősen szűkszavú üzenetben már üdvözölte is honfitársát.