Jolán
2 °C
4 °C

Tiszta a lelkiismerete az egyik megvádolt pólósnak

2018.09.15. 10:40 Módosítva: 2018-09-15 10:43:39

Két ismert sportoló két évvel ezelőtt hónapokon keresztül zaklatott és molesztált egy 11 éves kislányt, jelent meg a hír pénteken. A lány szülei feljelentést tettek, és már folyik a rendőrségi eljárás.

Pénteken több online oldalon megjelentek az esetről olyan információk, hogy a molesztálás egy Budapesthez közeli sportegyesületben történhetett, a zaklatók – akiket egyes helyeken meg is neveztek – egykori vízilabdázók voltak, akiknek már korábban is akadt rendőrségi ügye.

Megpróbáltuk elérni ezt a két korábbi vízilabdázót. Egyikük hívásunkra kinyomta a mobilját, a másik viszont felvette a telefont, azonban érdemi információkat nem kaptunk tőle.

Index? Nagyon sajnálom, de érthető okokból nem beszélhetek önnel

– mondta, még mielőtt bármilyen kérdést feltehettünk volna.

A Bors egy, a környéken dolgozó neves pólóssal tudott beszélni, aki annyi mondott a lapnak, hogy nem hallott az esetről, „egyébként is a szabadságomat töltöm, úgyhogy viszonthallásra” – tette hozzá.

Az üggyel kapcsolatban még pénteken elküldtük kérdéseinket a rendőrségnek, akik annyit válaszoltak, hogy az ügy körülményeit a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szexuális erőszak gyanúja miatt indított nyomozásban vizsgálja. A nyomozás érdekeire tekintettel bővebb tájékoztatást nem adtak róla. 

Megszólalt az egyik vízilabdázó

Időközben a Borsnak is sikerült elérnie az egyik megnevezett pólóst.

A társamat ne keressék, mert hozzám hasonlóan külföldön tartózkodik. Egyelőre nem kívánok nyilatkozni. Mindössze annyit mondok, hogy az ügyben tiszta a lelkiismeretem.

 – nyilatkozta a sportoló, aki elmondása szerint szombat délelőtt értesült a nevesítéséről. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?