Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A pályán ölték meg a spanyol golfozónőt

2018.09.18. 13:57

Holtan találták hétfőn egy iowai golfpályán Celia Barquin spanyol golfozót – jelentette a BBC.

A 22 éves tehetség holttestére azután bukkantak, hogy más játékosok egy gazdátlan golffelszerelésre lettek figyelmesek. A rendőrség közölte, a feltörekvő golfost meggyilkolták, sőt, már a feltételezett tettest is elkapták, a szintén 22 éves Collin Daniel Richardsot.

Celia Barquin
Celia Barquin
Fotó: European Golf Association

Barquin utolsó évét kezdte az Iowai Állami Egyetemen, emellett amatőr, de nívós golftornákon indult. Két hónapja Szlovákiában pályarekorddal nyerte legnagyobb versenyét, az európai női amatőr bajnokságot, amivel kvalifikálta magát a már profi US Openre és a jövő évi, szintén professzionális British Openre.

Tehetségét jellemzi, hogy az iowai egyetemen az év női sportolójának választották, míg a spanyol golfszövetség igazgatója, Nacho Gervais az El Paísnak azt mondta, Barquin kétségtelenül csúcsjátékos lehetett volna.