Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Csankot elküldték az NB III.-as Gyöngyöstől

2018.09.19. 09:25

Anyagi okokra hivatkozva hét forduló után menesztette Csank Jánost a NB III.-ban szereplő Gyöngyösi AK, írja a Heol.hu.

A Gyöngyösi Atlétikai Klub vezetése a klub anyagi helyzetére való tekintettel megköszönte Csank János eddigi munkáját a vezetőedzői poszton. A Mesternek további sok sikert kívánunk, és köszönünk mindent, amit a klubért tett! A továbbiakban az eddigi másodedző, Török János veszi át munkáját.

Csank János
Csank János
Fotó: Kovács Tamás / MTI

Az NB III. Keleti csoportjában szereplő csapat hét forduló után még nyeretlen, öt vereség mellett mindössze két döntetlent sikerült elérnie. A 71 éves edzőt ennek ellenére meglepte, hogy elküldték a klubtól.

Igen, meglepett, mert mindenki tisztában volt azzal, milyen tényezők játszottak szerepet abban, hogy jelenleg itt állunk, már ami a helyezést illeti. Borzasztó balszerencsés időszakot hagytunk magunk mögött, szakmailag mégsem éreztem, hogy hibáztam volna

– nyilatkozta Csank a Heol.hu-nak.

Csank edzőként megfordult többek között a Vác, a Videoton, a Ferencváros és a magyar válogatott kispadján is, Magyar Kupát egyszer (Békéscsaba, 1988), az első osztályt kétszer (Vác, 1994 és Ferencváros, 2001), az NB II.-t háromszor – Eger (1984), Videoton (2000), Siófok (2002) – nyerte meg edzőként.