Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ez nem Nikolicsék éve

2018.09.23. 15:01
GettyImages-965616418
Fotó: Jonathan Daniel / Getty Images Hungary

Hiába teljesít jól Nikolics Nemanja, az MLS-ben szereplő Chicago Fire így is az amerikai bajnokság egyig leggyengébb csapata. Nagy csalódás ez a tavalyi szezon után.

A chicagói csapat jelenleg 12-ből a tizedik a keleti konferenciában, öt fordulóval az alapszakasz vége előtt 12 ponttal van lemaradva a hatodik, még rájátszást érő helytől. Szinte már a csoda sem segíthet Nikolicsékon, akik 29 mérkőzésből mindössze hetet nyertek meg hét döntetlen és 15 vereség mellett.

A magyar csatár nem játszik rosszul, 14 góljával vezeti a házi góllövő listát, bár messze elmarad a tavalyi 24 gólos teljesítményétől. Az előző szezonban egyébként nem csak neki, de a csapatának is sokkal jobban ment: 16 mérkőzést nyert a Chicago Fire az alapszakaszban és harmadik lett a konferenciában, bár a playoffban már az első kör után búcsúzott.