Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ha kicsit odébb talál el a labda, meg is halhattam volna

2018.10.04. 12:24

A Ryder-kupán fél szemére megvakult nő azt állítja, hogy meg is halhatott volna a golfversenyen. Jogi lépéseket tervez a szervezők ellen.

A francia Corine Remande a BBC-nek nyilatkozta azt, hogy sokkal súlyosabb sérülést is szenvedhetett volna a jobb szemét eltaláló labdától. "Ha egy kicsit odébb talál el a labda a fejem jobb oldalán, végem lehetett volna, most nem tudnék önnel beszélni. Halott lennék. Az orvos rögtön mondta a férjemnek, hogy nagy becsapódás volt a szemembe, és lehetetlen, hogy újra lássak vele."

000 19Q8N3

Remande nem a szemét kiütő játékost, Brooks Koepkát okolja a történtekért, de úgy véli, hogy a szervezők mulasztásokat követtek el. Szerinte a versenybíróknak figyelmeztetniük kellett volna a nézőket, hogy érkeznek a labdák, és hogy a drive nevű ütésfajtát (ezzel tudnak a legmesszebbre ütni, tehát a legmagasabban is szál) választották a játékosok. A nő azt is kifogásolja, hogy a szervezők nem látogatták meg a kórházban balesete után, és hogy a golftorna helyszínén és a belépőkön sem figyelmeztették a nézőket a veszélyre.

A rendezők azt nyilatkozták, hogy a versenybírók többször is kiáltottak, ha labdák érkeztek, arról pedig ők sem tudhattak előre, hogy a versenyzők milyen ütésfajtákat választanak. Azt is mondták, hogy a jegyeken figyelmeztették a nézőket, arról is írtak, hogy eltévedt labdák is érkezhetnek közéjük.

Keith Pelley, a Europe Tour főigazgatója azt is mondta, hogy folyamatosan kapcsolatban vannak a családdal és felajánlották nekik a segítségüket.

Nincs másik valóság, nincs másik Index.
Támogasd a fennmaradásunkat!

https://index.hu/tamogatas