Edzés közben támadt erőszakoló az ultrafutó-bajnoknőre

2018.10.16. 11:09

Súlyos támadás érte vasárnap este Magyarország egyik legeredményesebb ultrafutóját, Makai Viktóriát. A hétszeres magyar bajnok sportoló eredményein túl arról ismert, hogy viszonylag későn kezdett futni, és már édesanyaként vált kiemelkedően sikeressé sportágában. A jelenleg kórházban lábadozó ultrafutó a Facebook-oldalán számolt be a történtekről.

A kedd reggeli bejegyzés szerint a kétgyermekes sportolót az otthonához közel, edzés közben támadta meg egy férfi, majd miután menekülni próbált, támadója megverte, és megpróbálta megerőszakolni. Csak annak köszönheti menekülését, hogy a férje még időben odaért, és a támadó elfutott.

Köszönöm a férjemnek, hogy elindult elém, Istennek, hogy megmutatta, merre menjen, hogy odaért egy erőszakos közösülés előtt, és megmentette az életemet.

44037829 1905487209544505 1593209382487719936 n
Fotó: Makai Viktória

Makai Viktória beszámolója szerint a feltételezett elkövetőt elfogta a rendőrség.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?  • Hírek
  • Megtakarítás