Judit
3 °C
7 °C

Őrült hátraszaltóval döntött Guiness-rekordot egy tornász

2018.11.23. 13:20

A torna elég ortodox sport, de azért még mindig ki lehet találni valami újat a szereken. Talán a nyújtó az egyik legizgalmasabb szer, tavaly Epke Zonderland csinált meg rajta véletelnül egy nehéz elemet, míg négy éve a német Andreas Bretschneider hajtott végre egy extra nehéz gyakorlatot. A brit Ashely Watson trükkjét nem fogjuk sosem versenyen látni, de azért arra jó volt, hogy a Guiness-rekordok közé bekerüljön.

A brit válogatott Watson két nyújtót állított fel egymástól 5,87 méter távolságra, és megpróbált egy hátraszaltóval az egyikről átperdülni a másikra. Jó nagy lendületek után az sikerült is neki, a hatodik kísérletével lett meg neki a rekord. Talán meglepő, de ebben a számban már volt létező rekord.

A Leedsben készülő Watson nemcsak cirkuszi mutatványokra képes, tehetséges versenyző is, 2009-ben ifjúsági olimpiát nyert, többször volt brit bajnok is, a nyújtó és a korlát specialistája.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?