Árpád
-2 °C
3 °C

Amíg a levegőben vagy, nem tehetsz semmit

2018.02.12. 16:33

Ijesztően nagyot borult a nők szánkóversenyében az osztrák Birgit Platzer, de szerencsére súlyosabb sérülések nélkül megúszta a balesetet.

Platzer a második futamban hibázott a kilences kanyarnál, szánkóját nekivezette az oldafalnak, ami átdobta a másik falhoz. Ekkor már nem tudott fennmaradni a szánkóján, a jégvályúban kontrollálatlanul csúszott lefelé.

Később már viccesen kommentálta borulását: „Jobban mentem, mint a szánkóm. Az volt a baj, hogy túl korán akartam kijönni a kilencesből, el akartam téríteni a szánkót, de az egyenesben ez eléggé nehéz. És amikor már a levegőben vagy, már csak várhatsz, amíg nem vagy a jégen, nem tudsz semmit tenni. Nagyon szomorú, hogy idő előtt kiszálltam az olimpiáról, de hála istennek ezt a bukást megúsztam súlyosabb sérülések nélkül."

A Standardnak Platzer azt nyilatkozta, hogy lelkileg lesz nehéz neki ezt feldolgozni, különösen azután, hogy a szezonban sem ment neki túl jól.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?