Árpád
-2 °C
3 °C

140 km/h-val borultak, de így is futamot nyertek a német bobosok

2018.02.18. 18:26

Nem mindennapi bravúrt hozott össze a német Nico Walther, Christian Poser páros a férfi kettes bob második futamában: úgy nyerték meg a futamot – és vették át a vezetést a verseny felénél –, hogy közben borultak is egyet.

Szerencséjükre tökéletesen időzítették a 140 km/h-s borulást, az utolsó kanyart rontották csak el, a bob pedig csak a célvonal mögött borult fel, így nem nagyon vesztettek időt. A második futamban a bukással együtt is 7 századdal vertek mindenkit, és mivel az első futamban remeklő lett és kanadai kettős is nagyot rontott, a négy futamból kettő után élre álltak.

A második két futamot hétfőn indítják majd, a negyedik után érmet is osztanak. Waltherék mögött a kanadai Justin Kripps, Alexander Kopacz, illetve a német Johannes Lochner, Christopher Weber állnak a képzeletbeli dobogón.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?