Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Érem nélkül is az olimpia halhatatlanja lett Tóth Ivett

000 X118B
2018.02.28. 14:38

A műkorcsolyázó Tóth Ivett is bekerült a Time Magazin összeállításába. Az újság azokat az embereket, versenyzőket szedték össze, akiket imádott az internet a téli olimpia alatt vagy épp utána.

Tóth a szegecses mellényben vonult a jégre, és a rövid programját AC/DC zenére mutatta be, amivel a helyi közönség szimpátiáját is elnyerte, de szinte valamennyi tudósítás megemlékezett arról, hogy új színt vitt a 20 éves magyar a sportágba.

A Time ezúttal is külön írt róla, ahogy Nathan Chent is beválogatta ebbe a visszapillantásba. Az amerikai műkoris hat darab négyfordulatost mutatott be a kűrben, ezzel is csak az ötödik helyig ugrott előre.

Akwasi Frimpong, a ghánai szkeletonos is a listára került, ahogy a jamaicai női bobcsapat is. Az amerikai hódeszkás bajnok, Kim Chloé helyszínen szurkoló koreai nagypapája is múlhatatlan pillanatát okozta az olimpiának.

(Borítókép: Tóth Ivett műkorcsolyázó a téli olimpián 2018. február 23-én. Fotó: AFP/Yuri Kadobnov)