Thomas Doll csapata ötöt kapott a másik kiesőjelölttől

2019.03.03. 17:57 Módosítva: 2019.03.03. 20:46

Bő egy hónap telt el azóta, hogy a korábban a Fradinál tevékenykedő Thomas Dollt kinevezték a Hannover élére, azóta csak a még náluk is rosszabb helyzetben lévő Nürnberg ellen tudtak győzni. Ezen a mérlegen javíthatott volna a csapat vasárnap a szintén kiesőjelölt Stuttgart ellen, de felzárkózás helyett végül egy 5-1–es pofonba szaladtak bele.

A Stuttgart már a negyedik percben elkezdte a gólgyártást, Gómez talált be, utána pedig Ozan Kabak duplázott, így a félidőben már 3-0–ra vezetett a hazai csapat, a Hannover az ellenfél térfelére se sűrűn jutott el.

A második játékrészben aztán kicsit magukra találtak a vendégek, egy szép támadás végén Jonathas szépíteni is tudott, de Zuber előbb a 78., aztán a 81. percben volt eredményes, ezzel pedig végleg eldőlt a találkozó.

A hazaiak ezzel megerősítették pozíciójukat a még osztályozót érő tizenhatodik helyen, a Hannover pedig biztos kiesőként fordulhat rá a szezon utolsó tíz meccsére. Doll egyébként félmillió eurót kapna, ha valahogy sikerülne benntartania csapatát a Bundesligában, az eddig látottak alapján azonban jóval reálisabbnak tűnik, hogy a szezon végén búcsút vesznek majd tőle.

A másik vasárnapi meccsen a Wolfsburg a Werder Brement fogadta, annak a meccsnek 1-1-es döntetlen lett a vége.

tabella