18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kettős lábtörés és térdficam – brutális sérülést szenvedett az amerikai tornász

2019.04.08. 22:24

Hihetetlenül szerencsétlenül ért véget a 22 éves Samantha Cerio számára a múlt pénteki egyetemi regionális tornászverseny, amin a talajgyakorlat bemutatása közben brutális sérüléseket szenvedett az Auburn egyetem sportolója.

A részleteket, ahogy a videót is csak erős idegzetűeknek ajánljuk, úgyhogy aki nem készült fel a riói olimpián látott tornászsérülésnél is súlyosabbra, az ne görgessen tovább.

Cerio egy duplaszaltó utáni landolás pillanatában sérült meg, mindkét lába megbicsaklott, ahogy földet árt – a Nola.com információi szerint amellett, hogy mindkét lába eltört, a két térde is kificamodott, vagyis elmozdult a térdkalácsa.

Brutális sérülést szenvedett az Auburn tornásza

A sportolót, akit korábban kétszer is beválogattak az SEC főcsoport legjobb tornászcsapatába, hosszas ápolás után, kettős rögzítőben, hordágyon vitték le a pályáról. A kórházból még ugyan biztatta a döntőbe történelmi szinten magas, 197,075 ponttal bejutó, ott negyedik helyen záró csapattársait, de vasárnap egy Instagram-posztban bejelentette, hogy 18 év után kénytelen felhagyni a tornával.

via Deadspin

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport