Lenke
17 °C
30 °C
Index - In English In English Eng

Hosszú Katinka új pasija után kutakodnak

2019.06.17. 12:02 Módosítva: 2019.06.17. 13:29

A sportolók magánélete természetesen kevéssé tartozik a nyilvánosságra, ám Hosszú Katinka olimpiai bajnok ebben is kivételesnek számít. A nyilvánosság ugyanis rendre értesülhetett – maguktól a szereplőktől is –, hogy áll Hosszú és egykori férje és edzője, Shane Tusup szerelme, házassága, majd később a kapcsolat megromlása és a válás is nyilvánosságra került.

Az élsportolók magánélete utáni érdeklődés persze érthető, hiszen az esetek nagy részében hatással van a sportteljesítményükre. Ezért is figyelt fel a sajtó Hosszú Katinka mostani – korábbiakat idéző  kiugró teljesítményére. Hosszú szombaton például 400 méter vegyesen a világ idei legjobbjával, 100 méter pillangón egyéni csúccsal győzött, vasárnap pedig 200 méter vegyesen nyert 2:09.39 perces idővel az úszó Mare Nostrum sorozaton.

A Blikk a hétvégén megtalálni vélte a választ a jó formára.

Hosszú Katinka újra szerelmes

– közölték szombaton, miután egy olvasójuk fotókat küldött arról, hogy Hosszú a barcelonai La Ramblán sétálgat kézen fogva egy férfival.

Korábban a Hot! magazin azt vélte tudni a férfiról, hogy „egyelőre nem akarja túl közel engedni magához az udvarlót; ez érthető is, nem szeretne ismét csalódni”. Maga Hosszú márciusban annyit nyilatkozott a 24.hu-nak a magánéletéről, hogy „Shane nélkül önmagamnak érzem magam”. Arról pedig, hogy van-e új kapcsolata, azt mondta: „Szerintem ez csak rám tartozik. Pont abból tanultam meg, hogy tavaly év elején bajlódtam a médiával. Pontosabban nem a médiával – hisz ők csak végezték a munkájukat –, hanem önmagammal.”

A bulvársajtó azonban szolgálatba helyezte magát, és a Bors hétfőn azt írta, hogy egy úszóedző fiába szerelmes Hosszú.

Hogy Katka mikor és hogyan melegedett össze Mátéval, azt nem tudom. De az biztos, hogy a rendkívül jóképű srác teljesen levette a lábáról. Nagyon szerelmes, és ez minden pillanatában érződik

– mondott nem túl sok konkrétumot Hosszú egyik ismerőse. A lap közölte is a kutakodás eredményét, kiről lehet szó, ám nyilván majd Hosszúnak kell döntenie, mikor hozza nyilvánosságra, ki az új szerelme.

Hozzászólna, vitatkozna vele? Tegye meg Facebookon!