Koronavírus adatok

2022. jan. 19.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Fábián, Sebestyén
-5 °C
5 °C

Van pszichológusom, de trehány vagyok, nem járok rendszeresen

2019.07.20. 17:48

A budapesti vívó világbajnokság harmadik éremosztó napján a magyaroknak nem jutott érem, de sok tanulság igen.

A férfi tőrözők közt Dósa Dániel eljutott a legjobb 16 közé, de ott az orosz Timur Arszlanovval nem bírt. Vezetett, de kikapott.

"Ha erősebb, jobb vívótól kapok ki, nem lennék ennyire dühös. Sok mindenen kell változtatni a jövőben, elsősorban a mentális felkészülésemen. Van pszichológusom, de trehány vagyok, nem járok rendszeresen. A jövőben keményen kell dolgoznom a koncentráción"

- nyilatkozta a versenyző az MTI-nek.

Arszlanov a következő körben kiesett, az angol Mepstead búcsúztatta, aki rögtön az első fordulóban óriási meglepetésre a világranglista-vezető Alessio Foconit verte.

Női kardban, ahogy várható volt, Márton Anna jutott legtovább, de az orosz Velikaja 15-7-re győzte le a nyolc között. Velikaja Mártonhoz hasonlóan a harmadik lett az idei Eb-n.

"Nagyon sok pozitív élményt szereztem ma. Kicsit féltem, hogy nem tudok felszabadultan és vidáman vívni hazai közönség előtt, de ez nem így lett, minden percet élveztem a páston" - mondta.

Pusztai Liza és Katona Renáta egy győztes meccsel búcsúzott, csapatban javíthatnak, jó lenne, ha az érmekért csatáznának, mert akkor kijuthatnak az olimpiára.  • Vennék
  • Bankszámla