Erik, Alexandra
EUR 383,81 Ft
USD 366,65 Ft
9 °C
23 °C

Hazaküldték a vívó-vb-ről a vesztes magyar döntő bíróit

2019.07.23. 10:24

Felmentették a budapesti vívó-világbajnokságon a további munkavégzés alól azt a bírópárost, amely vasárnap vezette a Magyarország-Koreai Köztársaság férfi karddöntőt.

A férfi kardcsapatok döntőjében - az egyébként tapasztalt - szenegáli Papa Touré és olasz Luigi Martilotti sokat hibázott. A hunfencing.hu azt írja: bár a magyar versenyzők nem erre fogták egytusos vereségüket és senki sem kiáltott csalást, Manolisz Kaciadakisz, a nemzetközi szövetség görög főtitkára - aki korábban versenybíró volt, majd évekig vezette a bírói bizottságot - még aznap este egyeztetett a bírói testület tagjaival, illetve telefonon tájékoztatta Aliser Uszmanov elnököt.

A hunfencing.hu szerint a sportágban szokatlanul szigorú ítélet született, az olasz és a szenegáli bírót gyakorlatilag hazaküldték. (MTI/Index)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek