Pár óra alatt 25 ezer jegy kelt el a Puskás Ferenc Stadion avatójára

2019.10.25. 18:02

Óriási érdeklődés mutatkozott az új Puskás Ferenc Stadion avatómérkőzésére, a Magyarország-Uruguay barátságos labdarúgó-találkozóra, amire a pénztárnyitást követő két óra alatt már 10 ezer jegyet adtak el - számolt be az MTI. 

A november 15-én 19 órakor kezdődő mérkőzésre péntek 10 órakor indult a belépők értékesítése. Hétfőig csak a Szurkolói Klub (SZK) tagjai vásárolhatnak jegyeket, ők viszont délutánra - a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Facebook-bejegyzése alapján - már 25 ezer belépő talált gazdára.

Jegyeket a megszokott internetes felületen vagy személyesen, a kiemelt jegypénztárakban lehet vásárolni. Egy szurkoló hat jegyet vehet, de az SZK-elővásárlási időszakban mind a hat belépő tulajdonosának klubtagnak kell lennie. A klubtagok tizenöt százalék kedvezményt kapnak.

A jegyértékesítés második szakasza hétfőn 10 órakor indul, a még meglévő belépők akkortól már mindenki számára elérhetők lesznek.

A nyitómérkőzésre öt kategóriában vásárolhatók jegyek: a négy lelátói kategória (3000, 6000, 9000, 12 000 forint) mellett VIP-jegyek (40 000 forint) is forgalomba kerültek. A meccset a mozgáskorlátozott szurkolók ingyenesen tekinthetik meg a számukra fenntartott helyekről, kísérőik pedig a 4. kategória (3000 forint) árán vásárolhatják meg jegyüket.  • Tippek
  • Lakáshitel