Az NB I.-es góllövőlista vezetője az NB II.-be igazolt

2020.01.16. 18:19 Módosítva: 2020.01.16. 19:20

A Vasas FC 3 és fél éves szerződést kötött az NBI.-es góllövőlistát vezető válogatott labdarúgóval, Feczesin Róberttel, jelentette be a klub az oldalán. 

„A 33 éves támadó utánpótlás-korosztályban – 1999–2001 között – már szerepelt a Vasas színeiben, azt követően Újpesten kezdte meg profi pályafutását, majd a DVSC és a Videoton színeiben szerepelt, valamint futballozott Olaszországban (Brescia, Ascoli, Padova), légióskodott Dél-Koreában és Törökországban is. Összesen 169 magyar élvonalbeli, 191 nemzetközi és 12 válogatott mérkőzésen lépett pályára. Feczesin 2019 nyarán tért vissza Újpestre, ahol az NB I. pontvadászatában 12 mérkőzésen 8 találatot szerzett, mellyel jelenleg vezeti az NB I.-es góllövőlistát. A játékos 2019 szeptemberében a magyar labdarúgó-válogatottba is meghívót kapott Marco Rossi szövetségi kapitánytól” – írják.

Komoly fegyvertényként értékelem, hogy az NB I.-es góllövőlista vezetője elfogadta az ajánlatunkat, és mától a Vasasban folytatja pályafutását. Feczesin Róbert személyében jelentős élvonalbeli, illetve nemzetközi tapasztalattal rendelkező labdarúgóval erősítettünk. Bár a jövő csapatát építjük a Vasasnál, de emellett a jelenre, a közeljövőre, az eredményességre és mindenekelőtt szurkolóink kiszolgálására is gondolnunk kell, akiket szeretnénk látványos támadófutballal és Vasas-gólokban gazdag mérkőzésekkel megörvendeztetni

- mondta Nagy Miklós klubigazgató. A támadó az Újpest FC ciprusi edzőtáborából kifejezetten azért utazott vissza Magyarországra, hogy 3 és fél éves szerződését aláírja, írja közleményében a Vasas.

Tisztában vagyok azzal, hogy a klubnál milyen pozitív folyamatok történnek, és ezért is fogadtam el a Vasas ajánlatát. Nagyon régről ismerem a klubot, hiszen 2 évet már eltöltöttem az utánpótlásban. Nagyon motivált vagyok a jövőre nézve, és mindent meg fogok tenni a Vasasért. Szeretnék mindenben segítséget adni a fiataloknak, és átadni a tapasztalataimat. Nagyon nehéz fél év elé nézünk, de mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a klub visszakerüljön oda, ahova való

– mondta Feczesin Róbert.  • Hírek
  • Lakáshitel